dinsdag 26 juli 2016

Dinsdag 26 juli 2016

Vandaag stond er een educatief programma op de planning. Een bezoek aan de Bergen op Zoom om daar vanuit het Markiezenhof de gevelstenen in het centrum te gaan bekijken. Ook hebben we een bezoek aan de Gevangenpoort gebracht. Het fietsen vandaag ging supergoed. Onderweg terug naar de fietsen kwamen we ijssalon Emma tegen en de wolven besloten dat een ijsje wel verdient was. Tot onze grote verrassing kregen we het tweede bolletje cadeau van de salon. Terug op het gebouw bleek dat de postbode langs geweest was. Helaas bleek dat de post voor meer verdriet zorgde dan blijdschap. Dat kostte de wolven best wel wat tijd om iedereen weer rustig te krijgen.  Op menu stond vandaag gehakt ballen, aardappels en boontjes.  Dankzij Karel, papa van Pieter, hebben we heerlijk kunnen smullen. Dank je wel, kok Karel.

Deze avond zijn de welpen toch wel vroeger naar bed gegaan om extra nachtrust te krijgen.  Morgen staan er weer leuke activiteiten op het spel.

1 opmerking:

  1. Dag wolven en piraten, een cultureel dagje met een lekker 'ijs''koud randje eraan, leuk, kunnen we straks alles van BoZ leren van onze telgen😎 Ik vrees dat er nog meer kaartjes gaan komen, wolven succes en piraatjes sterkte maar vooral weer veel plezier met z'n allen⛱☀️👍

    BeantwoordenVerwijderen