vrijdag 5 juli 2013

Donderdag dag 6

Aangezien we gisteren laat naar bed zijn gegaan, hebben we lekker lang uitgeslapen. Omdat het weer niet helemaal naar wens was, zijn we naar het zwembad gegaan. Daar hebben de welpen zich heerlijk uitgeleefd. Helaas hadden we corvee om het sanitaire schoon te maken. Terwijl Ruud en Pascal zich daarop uitleefde, is Wendy met Anne, Veerle en Dennis aan het eten begonnen. Op het menu stond vandaag aardappelpuree, erwtjes/worteltjes en gekruide kip. De explorers hebben gezellig met ons mee gegeten. Na het toetje stonden er weer diverse spelletjes op het programma. Als dagafsluiting we nog een cakesinasappel gegeten en toen was het alweer tijd om te gaan slapen.

2 opmerkingen:

  1. een cakesinasappel... ben wel benieuwd hoe je dat maakt. Daar kan Pien mij vast alles over vertellen. Ik kom haar straks ophalen tussen 18.00-19.00 uur, bedankt voor de leuke week, was fantastisch zo te lezen.

    Inge van Horen (moeder Pien)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen wat jullie de afgelopen dagen hebben gedaan. Aan de foto's te zien hebben jullie veel plezier gehad en was dit een kamp om nooit te vergeten. Nu is het aftellen dan echt begonnen. Nog een nachtje slapen en dan mag iedereen weer lekker naar zijn papa en mama. Leiding bedankt voor alle goede zorgen de afgelopen week. Petje af voor jullie. Ben erg benieuwd naar de verhalen die we morgen te horen krijgen. Jamie veel plezier nog vandaag en tot morgen schatje.

    BeantwoordenVerwijderen