vrijdag 29 juli 2016

Donderdag 28 juli

Wij zijn deze dag begonnen met uitslapen.   Na een stevig ontbijt zijn we vertrokken naar het binnenzwembad De Schelp. Dat is de hele dage dikke pret geweest waarwij Stavey er geen genoeg van kon krijgen steeds maar weer in het water te springen.  Met een hongerig gevoel werd er weer terug gefietst naar het kampterrein. Daar werden hamburgers en frikandellen al gebakken.  Na het eten werden de overvliegers leiding voor een keer. Het programma is bedacht en uitgevoerd  door de welpen die na de zomervakantie naar de scouts gaan.    Ze zijn begonnen met een potje buskruit, daarna  hebben ze vuurinstructie gegeven met de hobo-stoofjes en na nog een paar potjes weerwolven,is er voor de laatste keer deze week dodende stralen gespeeld. Daarbij heeft Pascal het opgegeven want hij kon alle welpen niet meer herkennen.

Voor de laatste keer Wassen Plassen en naar Bed.

2 opmerkingen:

  1. Bedankt Wolven, voor het bezorgen van een superweek aan onze kids! Lena heeft enorm genoten en zit/ligt nu moe maar voldaan achterin de auto met haar piratentooi nog een laatste keer piraat (nou ja, soort van) te wezen☠

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt wolven voor de hele leuke week. Vooral het klimbos vond ik erg leuk! Mama en ik gaan nu samen KUBB spelen en Jannes ophalen van scoutskamp. (KUBB had ik ook een keer bij scouting gespeeld).
    Groetjes Koosje!

    BeantwoordenVerwijderen